zondag 25 september 2011

niet meer te koop: Gforce trike


Sinds eFAW in de garage staat, wordt de Gforce trike amper nog gebruikt. Een trike neemt daarenboven wel wat plaats in en ook de kids hebben hun stalen (aluminium) rossen staan, dus moet de trike eruit.

Niet echt van ganser harte, want het ding rijdt goed en ligt muurvast op de weg, maar het moet.

De Gforce is verhuisd. Voortaan woont die in Eeklo. Binnenkort wordt de eigenaar wellicht een nieuw lid van de Gentse Liggers !

2 opmerkingen:

 1. Ja inderdaad. En het eerste ritje is goed bevallen!
  15km dwars door het centrum van Eeklo.
  Ik had immers nog brood nodig :-)

  Buiten de vele positieve reacties vooral enorm tevreden over de baanligging en het uitstekende weer. Minder tevreden over de staat van de fietspaden hier in mijn stad :-(

  Wat mij opviel is dat autobestuurders echt in een hele grote boog rondom jou rijden en minstens 2m tussenlaten. Dus nog veel veiliger dan ik gedacht had!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Johnny, de staat van de wegen voel je veel duidelijker op een trike, zeker ongeveerd :-) De grootste problemen zijn de lage zithoogte, waardoor je putten en bulten minder snel ziet, maar je leert snel anders te kijken. Dan de drie sporen, waardoor gegarandeerd één van de drie wielen de onopgemerkte hindernis mee heeft. Dat was voor mij mee een reden om aan te sluiten bij de Fietsersbond en te ijveren voor betere (beter en comfortabeler) fietspaden. Veel plezier ermee !

  BeantwoordenVerwijderen