zaterdag 3 november 2012

Mooi herfstweer

Op de bukker was het de voorbije week al minder gezellig, maar in eFAW was het genieten. Genieten van de schitterende luchten bij de opkomende zon, nu het winteruur er weer is. Genieten van de nevel boven de velden, van de rust vroeg op de weg, enkel gekruist door enkele andere woonwerkfietsers, die stevig ingepakt het ruige weer trotseren.

Daarom zet ik hieronder enkele beelden van de voorbije week, zonder verdere uitleg.

3 opmerkingen:

 1. Vanuit de heerlijk warme en droge bestuurderscabine van mijn trein gezeten in een comfortabele lederen stoel met armleuningen zag ik buiten in het halfduister op een lange polderweg zonder eind en zonder beschutting fietsers in gebukte houding tegen harde gure wind in trappen gegeseld door harde slagregen.

  Op zo'n moment ben ik blij dat ik GEEN fietser ben hoe gezond en schoon voor het milieu het ook moge zijn.

  Gelukkig vond men de VM uit....al zijn die ook niet helemaal droog en warm onder zulke omstandigheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik fiets liever door weer en wind, open of niet dan dat ik met de trein zou moeten of met de auto in de file moet staan. Er gaat altijd een soort van voldoening vanuit als je aankomt en een bepaalde rust tijdens het fietsen als het rotweer is. Alsof je gedachten dan even uitgezet worden en je alleen bezig bent met het rotweer om je heen. :) ik vind fietsen in de regen eigenlijk helemaal niet erg. Tenzij het een wolkbreuk is.
  Enne: prachtige foto's ! Volgens mij erg fijn fietsen langs zo'n jaagpad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woorden zijn toch helemaal niet nodig met zo'n uitzicht?

  BeantwoordenVerwijderen