vrijdag 7 mei 2010

onberijdbaar

Gisteravond maakte ik er toch eens werk van. Hieronder een beeld van onze mooie kasseiweg; die start 20 m voorbij mijn deur en is 1 km lang.

Op een ander ogenblik, als de zon (nog) wat lager zit, onderneem ik een nieuwe poging. Het is niet makkelijk om het reliëf van zo'n bestrating weer te geven.
Zowat op het einde van de weg draait die naar links. Het alternatief is in die bocht naar rechts draaien. Dan kom je terecht op een weg die met de trike - toch met mijn ongeveerde vehikel - helemaal niet te doen is.

Wat verder versmalt dit tot één enkel spoor.

Om af te sluiten: dit is het zicht dat ik woensdag had op weg naar het werk, 's morgens rond 7u30 op de trekweg ter hoogte van De Pinte.

2 opmerkingen:

  1. Nu ik ook de foto's op Fietsbult heb gezien ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat je in België meer doorzettingsvermogen moet hebben en een 'echte' bikkel moet zijn om het graag en veel fietsen vol te houden. De omstandigheden werken niet mee! Vergeleken daarmee wentel ik (en m'n medefietsers natuurlijk ook!) mij in luxe rond, met de fraaie en goed aangelegde fietsinfrastructuur in de wijde omgeving van Veendam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, we werken eraan he. De Fietsersbond in België heeft op die manier zeker reden van bestaan ! Maar wees gerust hoor: er zijn ook prachtige wegen. Ik probeer ook daarvan binnenkort een beeld te plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen