woensdag 9 november 2016

Allen daarheen (één is eigenlijk voldoende)

Du jamais vu: Flevobike biedt een tweedehandse E-Orca aan en dan nog met Magura Big Twin schijfremmen! En dat voor slechts € 8.500... Je moet zelfs de eerste krassen niet meer zelf maken ;-)


Foto: Flevobike
Het mooiste: momenteel zijn E-Orca's nieuw niet leverbaar en met deze kun je meteen naar huis fietsen. Wie dacht aan een Orca: hier hoef je niet over te twijfelen.

9 opmerkingen:

 1. Een van de weinige VM's die ik verticaal binnen zou kunnen stallen. Maar ik was niet op zoek naar een E-VM.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook scherp geprijsde Greenmachines!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OK maar daar heb je ook een NIEUWE DF voor. Waarmee je ook nog eens eerlijk een race kunt winnen. En in die richting ga ik dan ook eerder...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dat niet mooi, dat er binnen het velomobielwereldje ook al zo'n grote keuze is. Ik zou bijvoorbeeld niet gaan voor een DF, omdat ik ook helemaal geen behoefte heb aan racen.

   Verwijderen
  2. Iets anders waarin jij en ik nogal verschillen is dat je bereid bent regelmatig je fiets te laten onderhouden bij Flevobike daar veel tijd en kilometers in steekt vanwege alle techniek die er in zit. Dat doet mij nu juist aan zoiets als de APK (hier in NLD) voor de auto denken.
   Liever low-tech dan die ik zelf een 'spuitje olie' geef. Of simpelweg wachten tot iets echt versleten is alvorens het te vervangen. En ook dat vervangen doe ik in principe dan nog liever zelf!
   Mvg Mick

   Verwijderen
  3. Dat moet ik toch even relativeren. Ik ben tot nog toe - in drie jaar - twee keer bij Flevobike geweest daarvoor. De rest doe ik zelf. Die twee keer beschouw ik als een combinatie van een onderhoud en een uitstap. Mijn andere fietsen zijn trouwens nog nooit bij een fietshersteller geweest; ook die onderhoud ik zelf. Maar inderdaad: een Orca - zeker een E-Orca - is niet echt low-tech te noemen.

   Verwijderen
 4. Inderdaad Mick! Dat zou mij ook veel meer aanspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad Mick! Dat zou mij ook veel meer aanspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer prijsgeven daar over doe ik natuurlijk liever per blogbericht jongens!

   Verwijderen