maandag 13 januari 2014

fietstransport

Een "episch" verhaal: met de Orca van Sas-van-Gent naar Gent. Wat je hier niet ziet, is hoeveel tegenwind er was... 
Met dank aan de Liggende Fietser, Ronny.

7 opmerkingen:

 1. Mooi zeg, een echte SiFi film. Moet wel zeggen dat die vervoermiddelen van de toekomst er toch wel beetje zelfde uitzien als vandaag de dag. En dat terwijl 20013 nog een 17999 jaar duurt. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook betekenen dat ze tegenwoordig zo goed gemaakt zijn dat ze zeker nog 17999 jaar mee gaan :).

  RJ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is omdat wij ervoor kozen om onze tijd ver vooruit te zijn ;-)

   Verwijderen
 2. Wie verzint die hekjes bij dat tunneltje :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreselijk, he. Iemand vreesde blijkbaar dat ook auto's van 1m breed zich door die tunnel zouden wurmen? Als het gaat om versperringen op fietspaden, zijn ze hier wel vreselijk creatief.

   Verwijderen
 3. Die hekjes slaan inderdaad nergens op, je kan dat veel beter oplossen door de hekjes op een andere manier neer te zetten, niet enkel voor fietsen maar ook voor kinderwagens, rolstoelen en fietsen met aanhangers is dit gewoon een lastige passage.
  Wel leuk om even een paar bekende stukjes terug te zien, het binnenrijden van Sas van Gent en het stukje via 't Staakje ken ik goed, omdat ik daar veel fietste als ik meereed met de groep die op dinsdag, donderdag en zondag vanuit Wippelgem vertrekt, en altijd dezelfde route over Zeeuws-Vlaanderen rijd.

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Greenmachinist 14 januari 2014

  Ja, en vooral ook leuk gemonteerd.Nu is het wachten op de E-assist en dan geen excuses meer vanwege de snelheid haha !!.

  groet,

  Greenmachinist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je compliment :-)
   Misschien een "sjans" dat zijn E-assist niet werkte of er had maar weinig "episch verhaal" rond de Orca geweest. Door de tegenwind lag mijn snelheid soms op 15 km/u.

   Verwijderen