woensdag 12 september 2012

grens

Nu ja, ik had er niet echt een periode voor opgesteld, maar uiteindelijk, na iets meer dan een jaar "Allewederen" is een mooie grens doorbroken.


Het volgende "doel" is uiteraard de 20.000 km grens, maar ook daar zet ik geen termijn op. Tenslotte is eFAW een transportmiddel en is het woonwerkverkeer de af te leggen weg, meer niet. Die grens zie ik me nog te halen. Wat daarna komt, is nog in nevelen gehuld. Misschien 30.000, misschien een andere, snellere VM (hoewel ik twijfel of dat op mijn route effectief tijdswinst zal opleveren) ?

eFAW heeft in elk geval aan alle verwachtingen voldaan: (redelijk) betrouwbaar, comfortabel en snel. De velomobiel als transportmiddel voor middellange afstand heeft zijn waarde bewezen, wat mij betreft.

2 opmerkingen:

 1. Ik denk niet dat een 'snellere' VM zondermeer een betere gemiddelde tijd kan waarmaken dan je e-alleweder.

  Ik neem aan dat de e-alleweder een stuk sneller op gang komt dan een VM zonder e-ondersteuning.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zodra hij klaar is (fietser.be is eraan bezig), wil ik een week testen met een eWAW met Rohloff. Ik ben benieuwd of het daarmee sneller gaat. De WAW is sowieso sneller dan een FAW (zou zowat in Quest-territorium moeten komen) en de e-drive zou het op gang komen moeten verbeteren. EFAW doet het in elk geval goed.

   Verwijderen