dinsdag 8 oktober 2013

One misty moisty morning

Deze morgen en gisterenmorgen was het zicht niet optimaal. Gisteren reed ik met eFAW naar het werk, maar de fijne mistdruppels zetten zich af op het vizier en het venster van het dakje. Daarmee werd het zicht nog wat minder.

Vandaag nam de Kobra de taak over: geen vizier, geen dakje.Alweer was het genieten. Beetje fris, dat wel (bij benadering 9° C), maar dat deert niet.

Het asfalt zoefde onder me door, de banden roffelden op het wegdek, de ketting en cassette ratelden lichtjes, tussen de bomen hoorde ik af en toe een fazant roepen. Silhouetten van koeien zweefden tussen de mistflarden en af en toe doemde in de verte een lichtje op van een fietser die even later het pad kruiste.

Wat heb je nog meer nodig?

2 opmerkingen:

  1. Prachtig! Stukken beter dan de petrochemische industrie waar ik elke dag langs moet fietsen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maandagavond was het lekker fietsen na het werk (22u30). Zo tussen de nevelslierten en ook waren duidelijk de warmte verschillen te voelen. Naast de mist"banken" waren er ook (nog steeds) warmte"banken" aanwezig. Dat laatste voel je natuurlijk niet zo in een velomobiel, maar op de openligfiets des te meer. Die warmtebanken heb ik altijd een aangenaam gevoel gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen