woensdag 24 april 2019

Daar ben ik weer en: gestrand

Deze keer is het letterlijk maanden geleden dat er nog iets nieuws verscheen op deze blog. Zoals ik al schreef: vier dagen per week rij ik heen en weer naar het werk. Meestal gebeurt dat met de E-Orca, maar soms, voor de afwisseling, met ofwel de Thorax eTangens of de Heinzmann pedelec.

Daarbuiten is het wel wat veranderd - lees: drukker geworden -, waardoor recreatief fietsen niet meer zo aan bod komt. Niet omdat ik niet wil, maar omdat er andere zaken dienen te gebeuren en die vragen tijd. Veel tijd. Dat is een kwestie van prioriteiten, maar als je omvangrijker werken af wil krijgen, moet je daar tijd in steken. In dit geval: 100 m² zolder verdelen in drie ruimtes en die inrichten. Dat is de hoofdzaak.

Nu wil ik nog een poging ondernemen om af toe weer iets te posten, liefst iets relevants.

Vandaag: gestrand.


Op weg terug van het werk, op honderd meter van huis, ligt een mooie oude dreef. In de lente is het altijd aangenaam om daar door te fietsen.


Alleen, toen ik op het einde aankwam...


De aannemer vond het niet de moeite of was vergeten om dit aan te duiden. Geen doorkomen aan, dus zat er niets anders op dan rechtsomkeer te maken en via een andere route thuis te raken. Erg is zoiets niet, maar wel ergerlijk.